Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Jarige afdeling De Noorder host KVLO Voorjaarsvergadering

KVLO Nieuws  |  3 juni 2024
Groningen was vrijdag 31 mei het decor van de Openbare Jaarvergadering voor kader-, ereleden van de KVLO en genodigden​. ​Het bestuur van de, dit jaar 140-jarige afdeling De Noorder, had een mooi en actief programma gemaakt met, op de donderdag ervoor, bowling en een beklimming (met roltrappen;-) van Het Forum in de binnenstad.

De vrijdag zelf begon met een digitale speurtocht door de stad. Na de lunch volgde de Openbare Jaarvergadering. Te gast was o.a. Rudmer Heerema, oud-tweedekamerlid van de VVD. Rudmer lichtte toe hoe hij zich in de afgelopen jaren heeft ingezet voor het bewegingsonderwijs, resulterend in de wettelijke borging van het aantal lesuren in het po. Voorzitter Anton Binnenmars reikte Rudmer, als dank voor zijn inzet voor het bewegingsonderwijs, de zilveren KVLO-speld uit.

Oud-medewerker en nu ook oud-bestuurslid Miriam Appelman ontving het KVLO-erelidmaatschap uit handen van Anton Binnenmars, met veel dank voor haar inzet in het KVLO-bestuur. Miriam was verrast en vereerd met de toekenning van het erelidmaatschap en blijft op deze wijze betrokken bij haar favoriete vereniging.

De bijeenkomst eindigde met een verkenning van de KVLO-koers voor de komende jaren door KVLO directeur Eric Pardon (die misschien wel meer talent heeft voor bowlen dan zwemmen).

Na het gebruikelijke hapje en drankje verspreidden alle KVLO-afdelingsbesturen zich weer (tevreden) over het land, uitgezwaaid door de organisatoren van De Noorder, te weten Ypie, Marion, Wisse, Tiemen en Eric.


Hier kun je een beeldimpressie zien..


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: