Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Bericht van overlijden Karel Eggen

KVLO Nieuws  |  19 augustus 2024

Ons bereikte het bijzonder verdrietige bericht dat op 13 augustus jl. Karel Eggen plotseling is overleden tijdens zijn vakantie. Karel was sinds 1978, na zijn opleiding aan de Calo, een zeer betrokken lid van de KVLO en in het bijzonder van de KVLO-afdeling ’t Suydenvelt. Vanaf 1992 was hij 2e secretaris, voorzitter en vicevoorzitter en tot op heden was hij de penningmeester van de afdeling. Karel was door zijn prettige en wijze inbreng in diverse bijeenkomsten een zeer gewaardeerd kaderlid. Hij is voor zijn inzet geëerd met de zilveren speld van de KVLO.

Het bestuur van de afdeling ‘t Suydenvelt laat weten dat zij deze innemende en sociale man, die veel mensen kende en door velen gekend werd, zullen missen. Een vriend voor velen is er niet meer.

Wij danken Karel voor zijn langdurige en trouwe lidmaatschap en voor alles wat hij heeft betekend voor het vak lichamelijke opvoeding, de KVLO en de KVLO-afdeling ‘t Suydenvelt. 

Wij wensen zijn vrouw Hilleen en zijn kinderen Willemijn, Saskia, Evelien en Guus heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur en bureau KVLO, KVLO-afdeling ’t Suydenvelt​


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: