Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Betaalbewijs 2024 - teruggave contributie

KVLO Nieuws  |  3 oktober 2024
Voor KVLO-leden die werkzaam zijn in het HBO, MBO, VO (waaronder OMO), PO dan wel bij WVOI of de Kenniscentra, is het op basis van de cao's mogelijk een deel van de contributie terug te krijgen. 

Dit is een fiscale regeling waarbij de werkgever de contributie via jouw brutoloon verrekent met de eindejaarsuitkering. Je betaalt hierdoor minder belasting over de eindejaarsuitkering en deze zal daardoor netto hoger uitvallen. 

Afhankelijk van je belastingtarief kan je voordeel oplopen tot ruim 90 euro per jaar!

Om in aanmerking te komen voor het voordeel moet je een betaalbewijs voor 1 november van ieder jaar bij je werkgever inleveren. Je werkgever zorgt vervolgens voor de administratieve verwerking. Dit betaalbewijs staat voor je klaar in het ledenportaal (mijnkvlo) zodra jouw betaling van de volledige contributie in de administratie is verwerkt. ​

Instructie voor het downloaden staat hieronder..


portaalplaatje.png


 

Heb je nog geen toegang tot het ledenportaal? Maak dan eerst een nieuwe inlog aan. Je kunt hiervoor zo nodig onze handleiding gebruiken. 


In het portaal vind je alle informatie die voor jou relevant is, kun je contact opnemen met onze helpdesk en kun je je aanmelden voor activiteiten.


Let opgebruik het mailadres dat bij de KVLO bekend is!


Heb je vragen of opmerkingen over het ledenportaal? Neem met ons contact op via info@kvlo.nl.


​​


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: