Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Eerste event KVLO afdeling Limburg groot succes!

KVLO Nieuws  |  30 juni 2022

Begin deze maand heeft het eerste Event van het nieuwe bestuur van de afdeling Limburg van de KVLO plaatsgevonden. Hieronder vind je een verslagje van de geslaagde avond.


Op woensdag 8 juni 2022 kwamen maar liefst vijftig enthousiaste docenten LO en buurtsportcoaches uit zowel het PO, V(S)O en het MBO bij elkaar bij Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn.

Bij binnenkomst werden de deelnemers getrakteerd op een sportieve goodiebag van Bronsport, waarna ze via een bewegingsbaan naar de docentenkamer werden geleid. 

Onder het genot van een heerlijk diner (van Vijo Cuisine) opende het nieuwe bestuur de scholingsavond met als thema ‘trendsporten’. Daarna was het tijd voor actie! In drie verschillende workshoprondes zijn alle deelnemers lekker actief bezig geweest.

Er werd op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met Crossfit, MMA, Skateboarden en De Spelles. De workshops werden door de deelnemers als ‘vernieuwend’ en ‘toepasbaar’ ervaren. 

Als afsluiter werd er tijdens de borrel gestreden om een mooie prijs van E-flow. Na het uitreiken van de certificaten ging iedereen met een geïnspireerd en voldaan gevoel naar huis.

eventlimburg.jpg

Voor een impressie van de avond, bekijk dit filmpje!

Het bestuur van de KVLO Limburg blikt terug op een geslaagd eerste event! Op naar meer….

In het nieuwe schooljaar staan er daarom twee scholingen gepland! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van KVLO Limburg? Volg dan onze Facebook en Instagram.
Wil je graag in contact komen met het bestuur van de afdeling, mail dan naar kvloafdelinglimburg@gmail.com.
Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: