Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

KVLO ondersteunt campagne 'Sport laat van zich horen'

KVLO Nieuws  |  27 januari 2022

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met NOC*NSF sluit de KVLO zich aan bij de campagne 'Sport laat van zich horen'. 

De KVLO onderstreept het belang van goede sport- en beweegmogelijkheden in alle gemeenten van Nederland. En dat begint al op jonge leeftijd met goed en voldoende bewegingsonderwijs. 

De KVLO ondersteunt o.a. scholen in het primair onderwijs met implementatie van het 2+1+2-model, organiseert samen met NOC*NSF het schoolsporttoernooi Olympic Moves voor het voortgezet onderwijs en geeft scholen in het PO, VO en SO de mogelijkheid te strijden om de titel van Sportiefste School van Nederland. Op deze manier dragen wij voor elk kind in Nederland bij aan de basis voor latere sportdeelname en een leven lang met plezier bewegen.

Wij roepen onze leden op het pleidooi van de sportcampagne Sport laat van zich horen en de mogelijkheden van het 2+1+2-model onder de aandacht van de gemeenteraad en politieke partijen in de eigen gemeente te brengen

Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op via info@kvlo.nl 


#kvlo2plus1plus2 #wewinnenveelmetsport #sportlaatvanzichhoren #gr2022Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen:
Klik op onderstaand thema voor meer informatie: