Skip Navigation Linksdefault

KVLOWie we zijnLedenvoordeel

​Ledenvoordeel

Bekijk eerst even de video Hoezo KVLO?


 
Je versterkt als KVLO-lid onze vereniging en je steunt onze missie Kinderen goed leren bewegen, een leven lang. Bovendien ben je via het lidmaatschap onderdeel van een sterk landelijk netwerk. 

Portaal MijnKVLO

Als lid heb je via een eigen inlog toegang tot ‘Mijn KVLO’; hier vind je informatie over jouw lidmaatschap, vind je ledeninformatie over relevante thema's, kun je vragen stellen aan de helpdesk en kun je je aanmelden voor scholingsbijeenkomsten.

Dit zijn onze belangrijkste diensten:

Collectiviteitskorting verzekeringen

De KVLO biedt collectiviteitskorting op verzekeringen via de OHRA. Via Elswout Assurantiegroep zijn er twee aanbiedingen: bij ONVZ of bij Aevitea.
De zorgpremies en voorwaarden voor komend jaar zijn inmiddels bekend. Speciaal voor de leden en werknemers van KVLO heeft Elswout AssurantieGroep collectieve afspraken gemaakt met verschillende verzekeraars. Zo bieden wij een restitutiepolis van ONVZ en een natura- en restitutiepolis van Aevitea aan met korting op de basis- en aanvullende verzekeringen. 
Ze hebben een speciale pagina op hun website ingericht om alle leden en werknemers van de KVLO optimaal te kunnen informeren over deze collectieve afspraken en de individuele mogelijkheden. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden en het afsluiten van een verzekering. 

Afdelingen

Als lid word je automatisch ingedeeld bij één van de 26 afdelingen van de KVLO.  Breid je netwerk uit en blijf je als professional ontwikkelen met de verschillende activiteiten, bijscholingen en studiedagen die jouw KVLO-afdeling organiseert. Je krijgt korting bij deelname aan de activiteiten.